FAQs

Migració de correu

Abans tenia una redirecció al meu correu. Per què ara no em funciona?

Les redireccions no es poden passar de forma automàtica al nou sistema. Cal que la configures de nou a Gmail. Per a fer-ho només cal que consultes les ajudes de Google Apps.

Com es fa el trasllat del correu de la meua bústia compartida?

El procés de trasllat d'una bústia compartida a un compte delegat a Gmail és automàtic, i comença quan tots els integrants de la bústia, és a dir, totes les persones que disposen d'accés a aquesta, ja estan fent servir Gmail perquè el seu correu ha estat totalment traslladat. En definitiva, el compte delegat podrà començar a usar-se quan haja estat traslladat el correu de l'últim usuari que disposa d'accés a la bústia compartida.

Com m'assabentaré que em toca el torn?

Abans d'iniciar el procés per a cada grup d'usuaris, s'avisarà per correu. A més, observaràs que quan t'identifiques per accedir a algun servei de la Universitat, t'apareixerà una finestra explicativa.

Com podré accedir a les meues bústies compartides?

1. Des del mateix Gmail podem accedir-hi desplegant l'opció des d'una fletxa xicoteta que hi ha al costat de la nostra adreça de correu (part superior dreta).

2. Usant els clients de correu Outlook o Thunderbird. En aquest cas, el Centre d'Atenció a Usuaris (CAU) t'ajudarà a configurar l'accés a les bústies compartides al teu client de correu.

Per poder llegir el correu de la teua bústia compartida amb outlook o thunderbird, necessites la contrasenya que podràs trobar a: http://sso.uji.es, apartat "Opcions del compte / Recuperar contrasenyes de les bústies compartitides. "

Com sabré que la migració s'ha realitzat correctament?

Com sabré que la migració s'ha realitzat correctament?

Com sé quan s'ha realitzat la migració?

Quan accedisques a Webmail, sota la barra d'eines, veuràs una secció que canvia de color segons l'estat en què es trobe el procés de trasllat del teu correu:

- En roig: si el traspàs no s'ha iniciat.
- En groc: si està en procés (aproximadament 24 hores).
- En verd: el teu correu ja és al nou sistema.

I si perd algun missatge?

Quan s'haja finalitzat el traspàs, se t'enviarà un missatge al nou compte de Google per indicar-ne el resultat. Si algun missatge no ha pogut traspassar-se podràs accedir al sistema antic per a comprovar-ho i reenviar-te'l si cal.

Per què no hi puc veure el botó de migrar?

Per què no hi puc veure el botó de migrar?

Per què no m'apareix l'opció de traspassar el meu correu?

Pot ser per dos motius:

- Encara no et toca el torn per poder optar-hi.
- T'ha aparegut el missatge donant-te l'opció i hi has dit que no.

En el segon cas, al cap d'uns dies, et tornarà a aparèixer l'opció.

Podré accedir als missatges antics?

Sí, els missatges antics seran accessibles, tal com ho feies abans, durant un període de temps, però només podràs accedir-hi per consultar-los.

Quan es traslladarà el meu correu?

El procés es realitzarà de forma progressiva per a membres del PAS, PDI, personal convidat, alumnat i SAUJI. S'estima que tots tindrem el nostre correu de Google abans del 2012.

Quan intente accedir a la bústia compartida em diu que la contrassenya és incorrecta

Atès que en el nou sistema les bústies compartides són comptes independents, en lloc d'una carpeta, utilitzen un nom d'usuari i contrasenya diferents del nostre. Les contrasenyes de bústies es canvien automàticament quan s'elimina un integrant del compte, per motius de seguretat.

La clau d'accés la podràs trobar a: http://sso.uji.es, apartat "Opcions del compte / Recuperar contrasenyes de les bústies compartides." o bé posar-te en contacte amb el Centre d'Atenció a Usuaris (CAU).

Què és el trasllat de correu a Gmail?

És el procés que realitzarà el Servei d'Informàtica perquè les teues carpetes de correu, que ara són a servidors dins de la Universitat, passen als servidors de Google.

Què passarà amb els meus correus antics?

Què passarà amb els meus correus antics?

Informació de contacte:


Servei d'Informàtica

Centre d'Atenció a Usuaris
(CAU)
+34 964 38 7400

Tel. +34 964 72 89 31
Fax +34 964 72 89 35
adm-si@uji.es
Universitat Jaume I. UJI.
Campus Riu Sec, 12071
Edifici Rectorat i Serveis Centrals
Nivell 2
Castelló de la Plana
Horari:
Dilluns a divendres de 9 a 14h.
Dimarts de 16 a 18h.